Šport > Nogomet
10 ogledov

Mladi Dautović drugo leto pri Chelseaju?

Cahill Malouda Torres Bosingwa Lampard Finale Liga prvakov Bayern Chelsea Münche Reuters
Aktualni zmagovalci Lige prvakov iz Londona pospešeno iščejo mlade evropske igralce. Njihova najnovejša pridobitev je 17-letni Emir Dautović, trenutno še igralec Maribora, s katerim naj bi sklenili milijon funtov vreden dogovor.

Slovenski nogometaš Emir Dautović je bil lani na poskusnem obdobju pri Manchester Cityju, a se nato lanskoletnim zmagovalcem Premier lige ni pridružil. V tem trenutku je uradno še vedno član Maribora, vendar naj bi drugo leto odšel na akademijo Chelseaja. Skupna vrednost dogovora med slovenskim in angleškim klubom naj bi znašala milijon funtov.

Za več informacij smo povprašali športnega direktorja Maribora Zlatka Zahoviča, ki pa o prestopu Emirja Dautovića ni povedal veliko. "Nič ne vem o tem," se je glasil komentar nekdanjega slovenskega reprezentanta. Na informacijo o navedbah otoških medijev, da naj bi vrednost dogovora med obema kluboma znašala milijon funtov, pa je Zahovič povedal: "Brez komentarja."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.