Šport > Nogomet
1865 ogledov

Mladi Slovenec vstopil v igro in zabil prvič v dresu velikana

Jaka Bijol
Dvajsetletni Korošec je meril v polno.

Jaka Bijol, ki je dvajseti rojstni dan dopolnil na začetku februarja, je v zadnjem kolu ruskega prvenstva zabil svoj prvi zadetek v dresu velikega moskovskega kluba. CSKA je sicer gostil Rubin iz Kazana in zmagal s 3:0. Nogometaš iz Vuzenice je v igro sicer vstopil šele v 90. minuti, v sodnikovem dodatku pa je po dvojni podaji s soigralcem odlično nameril in okroglo usnje tik ob vratnici poslal v mrežo.

Bijol, ki je v tej sezoni v ligi prvakov zaigral tudi proti madridskemu Realu in Romi, se je v lanskem poletnem prestopnem roku iz velenjskega Rudarja preselil v Moskvo. V ruskem prvenstvu je doslej nastopil na 15 tekmah.

Po oceni priznane spletne strani Transfermarkt je od julijskega prestopa do zdaj vrednost mladega Slovenca, ki je že zaigral tudi za člansko reprezentanco, debitiral je oktobra, s pol milijona evrov narastla na 1,8 milijona. 

Bijolov zadetek si lahko v videu ogledate od 4:09 dalje.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice