Šport > Nogomet
35 ogledov

Modrić 'bentil' na Ronalda, ta na Ramosa

luka modrić rafael benitez EPA
Med tekmo 11. kroga španske La Lige, na kateri je Real Madrid moral priznati premoč Sevilli, je bilo moč čutiti nekaj napetosti med nogometaši kraljevega kluba.

Real Madrid je pretekli konec tedna zabeležil prvi ligaški poraz v letošnji sezoni in si pridelal tri točke zaostanka za aktualnim prvakom Barcelono.

Tekma v Sevilli se je končala z zmago domače ekipe, poškodbo Sergia Ramosa in nezadovoljstvom Cristiana Ronalda, na katerega se je zaradi sebične igre jezil Luka Modrić

Pisala se je 68. minuta, ko je po izgubljeni žogi domače ekipe v protinapad krenil Ronaldo in se, namesto da bi podal neoviranemu Luki Modriću, odločil za strel. Reakcija zgovorno priča o tem, kaj si o vsem skupaj misli hrvaški reprezentant. 

Po tekmi se je jezil tudi Ronaldo, in sicer na poškodovanega Ramosa. Kaj je zmotilo najboljšega nogometaša preteklega leta, ni znano.

Ronaldo se v teh dneh posveča promociji svojega novega dokumentarnega filma. Odlomki in citati, ki se dotikajo zasebnega ali profesionalnega življenja portugalskega superzvezdnika, so v teh dneh preplavili svetovni splet.

Premiere omenjenega filma sta se udeležila tudi Sir Alex Ferguson in José Mourinho, tudi tokrat pa ni šlo - kot je to že v navadi - brez provokatorjev, ki so na nogometašu Real Madrida vzklikali: ''Messi, Messi, Messi.'' Ronaldo se za provokacije ni zmenil, saj je imel preveč dela z ustvarjanjem 'selfiejev'.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.