Šport > Nogomet
2 ogledov

Mortensen: ''Sovražim Mourinha''

jose mourinho tiskovna konferenca EPA
Zvezdnik filmov Gospodar prstanov Viggo Mortensen je Joseja Mourinha označil za strahopetca. Filmski igralec je šel še korak dlje in razkril, da sovraži portugalskega stratega.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Filmski igralec Viggo Mortensen, večini najbolj poznan kot Aragorn iz trilogije Petra Jacksona z naslovom Gospodar prstanov, je izdal, da sovraži Joseja Mourinha. Ameriški igralec, ki je v otroštvu kar nekaj let preživel v Argentini, ne odobrava pristopa portugalskega stratega. Enako mnenje ima o Ricardu Carusu Lombardiju, ki vodi argentinski klub San Lorenzo.

''Sem oboževalec Real Madrida, a sovražim Mourinha. V Austinu Powersu nastopa Mini-jaz. Zame je Caruso mini Mourinho, oba gojita strahopeten pristop. Imata ekipo, ki lahko igra, a preprosto ne,'' je bil oster filmski zvezdnik. ''Ni poguma, ni slave. Znebiti se moraš strahu. Takšno je moje mnenje iz stališča oboževalca,'' je zaključil Mortensen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.