Šport > Nogomet
33 ogledov

Mourinho si želi sodelovati z Mariem

Balotelli Mourinho Barcelona Inter Milano Appiano Gentile Liga prvakov EPA
Mario Balotelli je pri Milanu že nekaj časa nezadovoljen, ponovno pa si ga v svojih vrstah želi José Mourinho.

Mario Balotelli je bil dolgo znan kot velik privrženec nogometnega kluba AC Milan. Zdaj, ko v svojem priljubljenem klubu dejansko služi kruh, pa se čedalje bolj zdi, da ga znova vleče drugam. Italijanskemu reprezentantu zdaj rešilno bilko ponuja Portugalec José Mourinho, ki je dejal, da bi si želel obuditi sodelovanje z Balotellijem, tokrat pri londonskem Chelseaju.

"Balotelli je trenutno v velikem klubu, a prihodnosti se ne da napovedati. Ne bom postal trener Milana in ne italijanski selektor, želim pa si ponovno sodelovati z Mariem, ki je dober fant," je posredno namignil Mourinho, ki pa je obenem priznal, da bo Balotellija težko dobiti, kajti pri Milanu si želijo, da bi njihovi najboljši nogometaši ostali v klubu.

Želja po sodelovanju je tako obojestranska, saj je Balotelli že pred časom namignil, da bi želel obuditi tandem, ki je skupaj deloval že pri milanskem Interju. "Seveda bi rad ponovno sodeloval z Joséjem. Nikoli ni dolgčas igrati pod njegovim vodstvom," je bil takrat precej neposreden napadalec. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.