Šport > Nogomet
11 ogledov

Mourinhov PR: "Imamo Øvrebøja št. 2!"

Svein Oddvar Moen in Cristiano Ronaldo Reuters
Pri Real Madridu se ne morejo sprijazniti s slabim sojenjem na prvi tekmi Lige prvakov proti Dinamu Zagreb. Potem, ko si je Cristiano Ronaldo zaželel, da jim Norvežan Svein Oddvar Moen ne bi sodil nikoli več, je zdaj udaril še predstavnik za stike z javnostjo Joséja Mourinha, Portugalec Eladio Paramés. Ta je na svojem Twitter profilu Moena primerjal s Tomom Henningom Øvrebøjem, ki je pred leti sodil kontroverzno tekmo med Chelseajem in Barcelono (0:1).

"Imamo Øvrebøja številka dve," je na svojem Twitter profilu zapisal Eladio Paramés, uradni predstavnik za stike z javnostjo portugalskega trenerja Joséja Mourinha. Tako se nadaljuje sodniška gonja Real Madrida, ki je z vsemi topovi napadel sodnika torkove tekme proti Dinamu Zagreb, Norvežana Sveina Oddvarja Moena. Moen naj bi modrim dovoljeval preveč grobo igro, s katero so Zagrebčani zadržali Real pri vsega enem zadetku, v Španiji pa je še posebej odmeval start Jerka Leka, zaradi katerega je Cristiano Ronaldo potreboval šive, tekmo pa končal z okrvavljenim gležnjem. "To je sramota!" je po tekmi bentil Ronaldo.

Paramés je predstavo Norvežana primerjal z njegovim rojakom Tomom Henningom Øvrebøjem, ki je leta 2009 sodil kontroverzno tekmo med Chelseajem in Barcelono na Stamford Bridgeu. Øvrebø je takrat med drugim spregledal igranje z roko Gerarda Piquéja, za slabo predstavo pa je bil kaznovan s štirimi tekmami suspenza. Španski mediji se zdaj sprašujejo kako, če sploh, bo kaznovan Moen. Dvojna merila? Tako pravijo v Madridu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.