Šport > Nogomet
13 ogledov

Muamba čez mesec dni že na igrišču

Muamba Bolton bolnišnica srčni napad zastoj Reševalni pas/Twitter
Iz londonske bolnišnice Chest prihajajo odlične novice. Igralec Boltona Fabrice Muamba, ki se je zrušil na igrišču, bo že kmalu odšel v domačo oskrbo. Čez mesec dni pa bi se že lahko vrnil k treningom.

Fabrice Muamba, ki je pred manj kot mesecem dni na tekmi FA pokala med njegovim Boltonom in Tottenhamom doživel srčni napad, bi se konec tedna že lahko vrnil v domačo oskrbo. Že v kratkem pa bi se lahko vrnil tudi na zelenice.

Član Boltona je bil klinično mrtev kar 78 minut, le mesec dni kasneje pa je počasi že pripravljen na lažje fizične napore. Pred dokončnim povratkom ga čakajo še številni zdravniški pregledi, a verjetnost, da se bo vrnil na zelenico, je zelo velika. Srce in ostali pomembnejši organi namreč delujejo odlično. "Že čez kakšen mesec bi lahko opravil lažji trening s preostalimi nogometaši Boltona," med drugim pišejo angleški mediji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.