Šport > Nogomet
0 ogledov

"Murphy" v Liverpoolu

Fernando Torres bo moral na operacijo kolena. (Foto: EPA)
1/4
Žurnal24 main
Kot da rezultatska kriza Liverpoola ni dovolj, poškodbe ključnih igralcev moštva iz dneva v dan trkajo na vrata 18-kratnega angleškega prvaka.

V liverpoolske vrste so se očitno naselili Murphyjevi zakoni, ki klubu ne pustijo izplavati iz krize.

Angleški nogometni klub Liverpool v naslednjih šestih tednih ne bo mogel računati na najboljšega napadalca Fernanda Torresa, nekoliko manj časa pa bosta odsotna kapetan Steven Gerrard in Izraelec Jusi Benajun. Vsi trije nogometaši so se poškodovali na sredini tekmi pokala FA v Readingu, ki se je končala z zmago drugoligaške zasedbe z 2:1.

Španski napadalec bo počival zaradi strganega hrustanca v desnem kolenu, zaradi česar bo moral na operacijo, ki bo zahtevala šesttedensko okrevanje. Gerrard bo zaradi poškodbe mišice počival dva tedna, Benajun pa si je zlomil rebro, tako da bo izven tekmovalnega pogona tri do štiri tedne.

Benítezu šteti dnevi

Po pisanju angleških medijev naj bi naslednje tekme odločale o usodi Rafaela Beníteza, španskega stratega na klopi angleškega velikana. Liverpoolovi navijači so nad svojim moštvom razočarani, kar so pokazali tudi na Anfieldu, kjer so izžvižgali domače moštvo. Liverpool je najverjetneje že izločen iz boja za naslov angleškega prvaka, saj za vodilnim Chelseajem zaostaja že za 12 točk. V Ligi prvakov je L'pool že zaključil tekmovanje, prav tako tudi v angleškem pokalu. Edino, kar preostane Rdečim, je Evropska liga, s katero bi rešili do zdaj neuspešno sezono.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.