Šport > Nogomet
6328 ogledov

Na prvi strani: Ronaldo bo zapustil Real

cristiano ronaldo Epa
Portugalski časopis trdi, da se je Cristiano že odločil in da odločitve ne namerava spremeniti.

Po naslovu na prvi strani portugalskega časopisa Record, je Cristiano Ronaldo že sprejel dokončno odločitev, da zapusti madridski Real. Prihodnost velikega zvezdnika je predmet ugibanj že od njegove izjave po finalu lige prvakov, ko je po zmagi s 3:1 proti Liverpoolu izjavil, da "je bilo lepo igrati za Real Madrid".

Vzrok za Ronaldov odhod naj bi bil njegovo slabo razmerje s predsednikom kraljevega kluba Florentinom Pérezom. Ta po mnenju portugalskega zvezdnika ni izpolnil dane obljube in s tem pokazal 'pomanjkanje spoštovanja'. Po mnenju Recorda bo Ronaldo še naprej igral v Evropi, možne 'destinacije so Italija, Francija in Anglija'.

Slabo voljo pri Portugalcu je vzbudil tudi sestanek, ki ga je imel v sredo njegov zastopnik Jorge Mendes s predstavniki madridskega kluba. Po poročanju španskega televizijskega programa El Chiringuito je Ronaldo nezadovoljen z odnosom Reala do njegove prihodnosti. 

Cristiano Ronaldo, naslovnica | Avtor: Record Record

"Soigralcem je dejal, da odhaja že pred finalom lige prvakov v Kijevu in zato niso bili pretirano presenečeni ob njegovih izjavah po tekmi. Vodilnim v klubu sicer ni bilo všeč, da je to prišlo v javnost takoj po dvoboju," so sicer o prihodnosti portugalskega zvezdnika že na začetku meseca zapisali pri najbolj branem športnem mediju v Španiji - Marci.

cristiano ronaldo Poslovil se je Šport Nova bomba iz Reala, odhaja tudi Ronaldo
Komentarjev 2