Šport > Nogomet
2000 ogledov

Najnenavadnejša predstavitev igralca vseh časov

Santi Reševalni pas/Twitter
Villarreal je predstavil svojo najnovejšo okrepitev Santija Cazorlo domači javnosti. In to na kakšen način!

Španski nogometni zvezdnik Santi Cazorla  se je po sedmih letih vrnil v svoj nekdanji klub Villarreal, ki ga je na nevskadanji način predstavil domači javnosti. Na igrišču se je namreč pojavil s pomočjo čarovnije!

Pred 4500 gledalci ga je na oder pričaral čarovnik Yunke, ki je najprej pokazal na prazno kapsulo sredi igrišča, nekoliko zamahal z rokami, poskočil ter ponovno pokazal na kapsulo, v kateri se je začel nabirati bel dim. Ko se je dim razkadil, je sredi kapsule stal Santi.

Španec se je v vrste Rumene podmornice vrnil iz londonskega Arsenala, kjer je svojo avanturo obetavno začel, a so neprestane poškodbe terjale svoj davek. V času bivanja v severnem Londonu je prestal kar osem operacij, v "svojem" Villarrealu pa se bo poizkusil vrniti na pota stare slave.

"Villarreal je od nekdaj moj dom, današnji dan pa je zame nekaj posebnega. Vrnil sem se domov. Ko sem pred sedmimi leti odhajal, sem vedel, da se bom nekoč vrnil. Klub je od takrat še zrastel in čas je, da se mu zahvalim za vse, kar je naredil zame. Zelo sem hvaležen Villarrealu, ker mi je nudil stalno podporo in mi vedno držal odprta vrata za vrnitev," je izjavil novi/stari igralec Villarreala.

Komentarjev 1
  • Lara_Traill 10:00 11.avgust 2018.

    Google sedaj plačuje 400 do 600 dolarjev štiri ure za delo na spletu od home.my zadnje plače je bilo 4500 $ za delo 25 ur na teden na spletu. Moja sestra je že nekaj mesecev v povprečju 20000 $ in ...prikaži več dela približno 30 ur na teden. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga poskusil. Potencial pri tem je nesk0nčen. To počnem ➤➤➤➤ ➤ www.Earn91.Com