Šport > Nogomet
337 ogledov

Šestletnik dizajniral izgled novih prekrasnih dresov italijanskega kluba

Pescara Profimedia
Otroška domišljija in ustvarjalnost ne poznata meja...

Italijanski drugoligaš Pescara, z uradnim imenom Delfino Pescara 1936, je v prejšnjih tednih tekom pavze zaradi koronavirusa organiziral natečaj za izgled novega dresa za sezono 2020/21.

Benevento : Pescara Šala, ali strah? Šport Neverjetno, v čem so zaradi koronavirusa želeli igrati italijanski nogometaši

Tekmovanje je bilo mišljeno predvsem kot PR-ovska poteza, ki bi nekoliko razbila monotonost med navijači Delfinov v času karanten zaradi koronavirusa. Toda vse skupaj se je razvilo v prekrasno zgodbo.

Zmagovalec natečaja je namreč postal 6-letni deček Luigi D'Agostino. Ta je navdih našel v klubskem grbu, katerega krasi delfin, dodal pa mu je seveda obvezno nogometno žogo.

Pescara, ki je lansko sezono za las zgrešila napredovanje v Serie A, letos pa se nahaja šele na 14. mestu, je že objavila, da bodo dresi za naslednjo sezono narejeni po D'Agostinovem dizajnu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice