Šport > Nogomet
25 ogledov

"Nehajte zažigati lase navijačem!"

oldham athletic hughes Reuters
V angleškem nogometnem klubu Oldham Athletic se ukvarjajo z nenavadno obliko huliganizma, ki jo želijo izgnati s svojega stadiona.

Angleški tretjeligaš Oldham Athletic ima težave z lastnimi navijači. Ne gre za pretepe, metanje kovancev ali pirotehnike in vdiranje na igrišče, temveč za zažiganje las nasprotnikovih navijačev.

Klub je na svoji spletni strani objavil besedilo, s katerim so ostro obsodili obnašanje svojih privržencev in jih opozorili, da ne bodo tolerirali takšnega obnašanja.

"Opozarjamo navijače, da ne bomo več tolerirali takšnega obnašanja na stadionu Boundary Park. Pred kratkim smo morali nekatere naše navijače oddaljiti od stadiona, ker so na igrišče metali steklenice in z vžigalniki zažigali lase navijačem nasprotne ekipe," so zapisali pri Oldhamu.

Nekateri angleški mediji poročajo, da največ težav povzročajo mlajši navijači Oldhama, ki prihajajo na tekme mlajših selekcij in se zabavajo z zažiganjem las.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.