Šport > Nogomet
1623 ogledov

Mnogo prezgodaj odšel nekdanji vezist, našli so ga v hotelu

Capone Profimedia
Nekdanji nogometni vezist je v za zdaj še nepojasnjenih okoliščinah umrl v hotelski sobi.

V nedeljskih jutranjih urah so v sobi hotela Palazzo Tirso v Cagliarju odkrili truplo nekdanjega italijanskega nogometnega vezista Andree Caponeja, poročajo mediji z Apeninskega polotoka. Star je bil samo 43 let.

Capone je povsem nepričakovano umrl po sobotni zabavi s prijatelji. Okoliščine njegove nenadne smrti bodo poskusili razjasniti z obdukcijo, po prvih predvidevanjih pa naj bi bil zanj usoden padec. 

Kot navajajo mediji, je imel ob prihodu reševalcev, ki so se zaman trudili z oživljanjem, na glavi rano. Ali gre morda za sum kaznivega dejanja, še ni znano.

Ugiba se tudi, da bi bil padec lahko tudi posledica bolezni, a bo treba na potrditev te domneve še malce počakati.

Pokojni vezist je v času aktivne kariere branil barve različnih klubov širom italijanskega nogometnega ustroja od elitne Serie A pa do nižjeligaških predstavnikov.

Največji pečat je pustil v Cagliariju, za katerega je od leta 2000 do 2005 zbral 131 nastopov in dosegel 12 golov. Znan je bil tudi po tem, da je v Cagliarju nosil 'desetico' slovitega Gianfranca Zole.

Capone je v karieri igral še za Soro, Treviso, Vicento, Gossetto in Salernitano.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.