Šport > Nogomet
1 ogledov

Neymar izključen iz prvenstva

Neymar Profimedias
Hud šok za brazilsko nogometno reprezentanco na Copi Americi. Zaradi nešportnega obnašanja po tekmi s Kolumbijo je prvi zvezdnik Neymar dobil prepoved nadaljnjih nastopov na južnoameriškem prvenstvu v Čilu.

Po sredini tekmi je namreč že po sodnikovem žvižgu žogo na vso moč brcnil proti Pablu Armeru. Pričelo se je množično prerivanje, Neymar pa si je zato prislužil rdeč karton, tega je prejel tudi Kolumbijec Carlos Bacca. 

A kot da temu še ni bilo dovolj, je Neymar glavnega sodnika nato počakal še v tunelu ob izhodu z igrišča in nanj vsul točo psovk.

Neymar je zaradi svojega obnašanja na sicer živčni tekmi dobil prepoved nastopanja na štirih tekmah, kar pa pomeni, da 23-letni zvezdnik Barcelone do konca turnirja ne bo več stopil na zelenico. Bacca je doletela kazen dveh nastopov.

Neymarja, ki je poleg Argentinca Lionela Messija največja zvezda turnirja, čaka ga tudi denarna kazen 8.800 evrov. Neymar se lahko še pritoži. 

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.