Šport > Nogomet
335 ogledov

Ni odigral niti minute, a Barça zanj pripravlja 32 milijonov

Xavi Hernandez Epa
Katalonci že v lovu za mladeničem.

Vodstvo Barcelone si želi v svoje vrste pripeljati 16-letnega Brazilca Endricka Felipeja, ki doslej še ni okusil niti minute v članskem nogometu. 

Po zapisih v Sportu so se predstavniki kluba že sestali z mladeničevimi zastopniki, ki so na stroške katalonskega velikana z letalom iz Sao Paula prišli v Barcelono. Na sestanku je tekla beseda o zanimanju Barcelone za igralca, poskušali pa so se okvirno že doreči tudi načrti in finančna plat morebitnega sodelovanja.

Napadalec Endrick je to poletje sicer podpisal prvo profesionalno pogodbo s Palmeirasom, zaenkrat še ni zaigral na uradni tekmi, a je že sedel na klopi. Njegova pogodba s klubom iz Sao Paula naj bi vključevala odkupno klavzulo v višini 32 milijonov evrov, ki so jo pri Barceloni tudi pripravljeni plačati.

Katalonci želijo sodelovanje z Endrickom skleniti že poleti naslednje leto, a bi nogometaš nato še eno leto ostal v Braziliji, Barceloni pa bi se pridružil leta 2024, ko bo že dopolnil 18 let.

Za mladega napadalca naj bi se resno zanimali tudi pri Paris Saint-Germainu.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice