Šport > Nogomet
2 ogledov

''Nisem si zaslužil kazni treh tekem''

cristiano ronaldo liga prvakov real madrid EPA
Cristiano Ronaldo je po brutalni predstavi Real Madrida na prvi tekmi osmine finala Lige prvakov, na kateri je španski velikan premagal Schalke 04 (6:1), pohvalil igro celotne ekipe.


Madridski Real je naredil nov korak v smeri Décime, desetega naslova v Ligi prvakov, ki se jim izmika vse od leta 2002, ko je Vicente del Bosque ekipo popeljal do devete lovorike v najelitnejšem tekmovanju na svetu.

V finalu sezone 2001/02 je bil za najboljšega nogometaša tekme razglašen francoski virtuoz Zinedine Zidane, ki je ob Carlu Ancelottiju v sredo spremljal brutalno predstavo belega baleta, ki je na gostovanju v Nemčiji s 6:1 premagal Schalke 04 in se praktično že uvrstil v naslednji krog tekmovanja. ''Mislim, da smo odigrali še eno dobro tekmo v letošnji sezoni. Schalke ni bil v najboljši formi. Zadovoljni smo, saj smo blizu naslednjemu krogu,'' je po tekmi dejal Ronaldo, ki je pohvalil predstavo slehernega igralca madridskega kluba.

''Mi trije smo igrali dobro,'' je igro napadalnega trojčka Ronaldo-Bale-Benzema ocenil portugalski reprezentant in dodal: ''Cela ekipa je igrala dobro: od Ikerja Casillasa do vezistov in branilcev, vsi so opravili svojo nalogo.''

Ronaldo se je na tekmi dvakrat vpisal med strelce, hat-trick pa mu je preprečila vratnica. ''Kot sem rekel, vratar Schalkeja je odigral dobro. Soigralci so mi pomagali in v drugem polčasu sem lahko zadel dvakrat,'' je dodal 29-letnik.

Z mislimi že na Calderónu

Ronaldo je prepričan, da si kazni, ki jo je prejel zaradi rdečega kartona na tekmi proti Athletic Bilbau, ni zaslužil. ''Kar je, je. Jezen sem bil, saj si nisem zaslužil kazni treh tekem,'' je prepričan prvi zvezdnik Madrida, ki se je z mislimi že preselil na mestni derbi španske La Lige. ''Motivirani smo, to je glavno. Mi smo Madrid in poskusili bomo zmagati na Calderónu,'' je pred nedeljskim derbijem z Atlético Madridom še dejal Ronaldo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.