Šport > Nogomet
162 ogledov

Nogometaš Maribora se bo izognil operaciji

nemanja mitrović Profimedia
Mariborski branilec je na tekmi Prve Lige utrpel odprt zlom nosu.

Nogometaš Maribora Nemanja Mitrović, ki se je poškodoval v 32. minuti na minuli prvenstveni tekmi proti Rudarju (3:0), ne bo potreboval operacije, so zapisali na spletni strani Maribora. Za nogometaša sledi nekaj dni mirovanja in bitka s časom, ali bo lahko nastopil na derbiju z Olimpijo ali ne.

Mitrović je po zračnem dvoboju z Dominikom Radićem obležal na tleh, že med tekmo pa so ga odpeljali v bolnišnico. Danes je znan rezultat podrobnih preiskav, ki je potrdil, da gre za odprt zlom nosu.

"Sum, da gre za odprt zlom nosu, je, žal, potrjen. Obravnava je pokazala, da operativni poseg ne bo potreben, sledi pa nekaj dni mirovanja. Zdaj bo najbolj pomembno, kdaj bo oteklina uplahnila in kako bo Nemanja prestal naslednje dni. Na potrditev informacije, ali se bo lahko že ta teden vrnil na treninge in igral na derbiju z opornico oziroma zaščitno masko, bo tako še treba počakati," je za klubsko spletno stran pojasnil zdravnik Zmago Krajnc.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.