Šport > Nogomet
9234 ogledov

Nogometaš z izjemno gesto osvojil srca po vsem svetu

steven taylor Reševalni pas/Twitter
Angleški branilec je nesebično priskočil na pomoč.

Angleški tretjeligaš Peterborough United se je na obračunu Walsallom veselil prve zmage v zadnjih osmih obračunih (2:1).

Tekma je bila zaradi obilice novozapadlega snega v drugem polčasu prekinjena, domača ekipa pa se je zbala, da bodo morali srečanje ponoviti. 

"Sodnik nam je dal pet minut, da očistimo črte in igrišče pripravimo za nadaljevanje tekme, drugače bo srečanje odpovedano. Vsi so skočili v akcijo, od klubskega osebja do ekonomov in celo igralcev. Pokazali smo, kako povezani smo v našem klubu," je povedal trener David Oldfield in se navijačem zahvalil za podporo v teh mrzlih in nehvaležnih pogojih.

Med najbolj zagrizenimi na igrišču je bil nekdanji branilec Newcastle Uniteda Steven Taylor, ki je ob prekinitvi pograbil metlo in priskočil na pomoč pri čiščenju črt. Medtem ko se je večina njegovih soigralcev grela v garderobi, je Taylor pri -3 stopinjah Celzija klubskim delavcem pomagal pri pripravi igrišča.

Posnetek nogometaša je nemudoma postal velik spletni hit, Taylor pa si je za svojo požrtvovalnost prislužil številne pohvale.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice