Šport > Nogomet
1572 ogledov

Nov šok za Barcelono, zvezdnik v solzah zapustil igrišče

Gerard Pique Epa
Pri Katalonskem velikanu nova velika težava.

Barcelona je v prvih osmih tekmah španskega državnega prvenstva zabeležila le 11 točk, to pa je njen najslabši start v sezono po letu 1991. Ronald Koeman, nekdanji zvezdnik kluba, ki je bil pred to sezono izbran za prvega trenerja, je imel boljši uvod v sezono celo pri Southamptonu in Evertonu. S slednjim je na prvih osmih tekmah osvojil 15, s prvim pa 16 točk.

Katalonci so sinoči morali sicer prinati premoč madridskemu Atleticu, ki si je z zmago 1:0 pred omenjnimi tekmeci priigral že devet točk naskoka. Da bi bila vsa zadeva za Barcelono še hujša, jo je v 62. minuti grdo skupil zvezdnik Gerard Pique. Jordi Alba je ob posredovanju zapletel Angela Correo, ta pa je z vso težo priletel v Piquejevo koleno.

Yannick Carrasco La Liga Šport Oblak na derbiju ustavil Messija in kolege

Branilec je v solzah zapustil zelenico. Pri Mundo Deportivu so že zapisali, da gre za strgano vez v kolenu, s tem pa bi bila nogometaševa sezona najverjetneje že končana. 

Gerard Pique | Avtor: Profimedia Profimedia

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.