Šport > Nogomet
19 ogledov

Novi igralec in direktor obenem

Po Miranu Pavlinu je prva slovenska nogometna liga dobila še drugega igralca in Žurnal24 main
Nekdanji reprezentant in kapetan Maribora Zoran Pavlović je našel nov klub. Kariero bo nadaljeval pri ptujski Dravi, kjer bo poleg igralske opravljal še vlogo športnega direktorja kluba.

Njegova prva poteza je bila, da je na mesto trenerja postavil Milka Đurovskega. Sledi sestavljanje igralskega mozaika. Ker naj bi se že kaotični finančni položaj na Ptuju vsaj začasno uredil, bo Drava lovila znana imena slovenskih prvoligaških zelenic. Tudi nekdanja reprezentanta Ermina Rakovića in Suada Filekovića.

Igral bom še kar nekaj časa. Dokler se bom počutil sposobnega.
Zoran Pavlović
Najprej v tujino, potem ...
"Oba igralca sta zagotovo zanimiva in kakovostna,"
nam je zaupal Pavlović. "Vendar po mojem mnenju najprej čakata na ponudbe iz tujine. Konkretno – za Filekovića vem, da čaka na tujino, ker je moj osebni prijatelj. Če se jima ne bo izšlo, je možno prav vse," še pravi sveži ptujski športni direktor, ki v svoji dvojni vlogi ne vidi težav. "Igral bom še kar nekaj časa. Dokler se bom počutil sposobnega," pove nekdanji kapetan Maribora, ki je z Dravo podpisal šestmesečno pogodbo. Tako tudi vsi igralci in trener.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Milko je bil takoj za
"Vse je vezano na obstanek v ligi,"
razlaga 33-letni Velenjčan, ki ceni trenerja in nekdaj velikega napadalca Đurovskega: "Milko me je treniral pri Nafti. Dobro se poznava in je sprejel izziv. Takoj je bil za to, da pride pomagat."

Zdaj ju skupaj čaka sestava ekipe. Od tiste, ki je po prvi polovici prvenstva osvojila zadnje mesto, je ostala le peščica. "V glavi imava določene igralce, ki jih želiva pripeljati na Ptuj. Pogovori so že stekli. V kratkem času bomo sestavili ekipo, ki bo po našem mnenju sposobna obstati v ligi," je prepričan Pavlović, ki je pošteno pljunil v roke. "Kličejo me z vseh strani. Dogaja se, delam ogromno. V ponedeljek bomo začeli priprave, upam da s čim več igralci," sklene novi ptujski direktor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.