Šport > Nogomet
7622 ogledov

Novica, ki odmeva, nogometni zvezdnik sporočil: "Ločujeva se"

Alvaro Morata in Alice Campello Profimedia
Po dobrih osmih letih razmerja sta se razšla španski nogometaš Alvaro Morata in italijanski model Alice Campello. Par ima skupaj štiri otroke.

Eden parov, ki se je na športni sceni zdel najbolj trden, se je razšel. Španski nogometaš Álvaro Morata in Italijanka Alice Campello se ločujeta (poročila sta se leta 2017 v Benetkah). Campello te dni preživlja s svojimi starši, ki bi ji bili v oporo v tem težkem trenutku, poroča španski As.

Ločitev je španske in italijanske medije močno presenetila, saj sta tudi v zadnjem času nogometaš in Campello delovala kot trden par, a očitno v zakonu ni bilo vse rožnato. "Vzela sva si čas za premislek in se z Alice odločila, da se ločiva. Imela sva čudovit odnos z medsebojnim spoštovanjem, kjer sva se imela rada in si veliko pomagala," je novico prek družbenih omrežij sporočil napadalec AC Milana. Morata ima za seboj poklicno precej bolj uspešno poletje, saj je s špansko nogometno reprezentanco osvojil naslov evropskih prvakov.

"To so bila čudovita leta in sadovi tega so naši štirje otroci, ki so nedvomno nekaj najboljšega, kar smo naredili. Gre za bolečo odločitev, za katero prosiva za spoštovanje in empatijo," je še zapisal 31-letni Morata. "Ne izmišljujte si zgodb za minuto slave, ker med nama nikoli ni manjkalo spoštovanja, bili so le številni nenehni nesporazumi, ki vse skupaj malce ohladijo," je še razložil Morata.

Campello, ki je po Moratovi objavi bivšemu možu stopila v bran in poudarila, da je čudovit človek, sicer še ni odstranila skupnih fotografij, še vedno ima na svojem družbenem profilu Instagram objavljeno serijo skupnih fotografij izpred vsega treh tednov, ki jim je pripisala: "Ljubezen mojega življenja."

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.