Šport > Nogomet
86 ogledov

NZS sprejela visokega gosta

Radenko Mijatović Greg Clarke NZS FA NZS
Na obisku pri predsedniku Nogometne zveze Slovenije je bil njegov angleški kolega.

Slovenijo je v teh mrzlih dneh obiskal predsednik angleške nogometne zveze Greg Clarke. S slovenskim kolegom Radenkom Mijatovićem sta razpravljala o različnih nogometnih vprašanjih, med drugim tudi o sodelovanju med nogometnima zvezama, pogledih v prihodnost in možnostih razvoja nogometa v Sloveniji in Angliji.

Clarku, ki se je s predsednikom Mijatovićem spoznal oktobra 2016, ko je Anglija v kvalifikacijah za SP gostovala v Stožicah, je Nogometna zveza Slovenije predstavila svojo organiziranost ter aktivnosti. Angleški predsednik si je ogledal tudi Nacionalni nogometni center Brdo in bil nad videnim navdušen.

Enainšestdesetletni angleški poslovnež je predsednik angleške nogometne zveze od avgusta 2016, ko je na tem mestu nasledil Davida Gilla. Pred tem je šest let vodil angleško drugo ligo, še prej pa je bil predsednik Leicester Cityja.

Radenko Mijatović Predsednik NZS: Šport Kritike Katanca so bile neupravičene
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice