Šport > Nogomet
12 ogledov

Ob 12. uri po vstopnice za Italijo

Matavž (desno) je zabil vodilni zadetek Slovencev v Toftirju. (Foto: EPA) Žurnal24 main
NZS bo danes točno ob 12. uri prek svoje spletne strani začel s prodajo še preostalih paketov (1338 jih je še na voljo) za naslednji dve kvalifikacijski domači tekmi slovenske reprezentance.

Vsi tisti, ki si še niste zagotovili paketa za naslednji dve kvalifikacijski domači tekmi slovenske reprezentance v Stožicah (25. marec Italija in 2. september Estonija), imate danes zadnjo možnost, da si ga zagotovite. Čeprav je bila večina prvotnih paketov za zadnje tri obračune (zraven še Srbija v Ljudskem vrtu) v boju za Euro 2012 razprodanih v zelo kratkem času, pa so iz Nogometne zveze Slovenije (NZS) sporočili, da bo še mogoče kupiti vstopnice za Italijo in Estonijo. Po določitvi števila gostujočih navijačev se je namreč pojavilo še nekaj rezerv za obračuna v Stožicah. Krovna nogometna organizacija bo tako zadnji kontingent paketov vstopnic sprostila danes točno ob 12. uri. Na voljo je še točno 1338 paketov, ki se bodo prodajali IZKLJUČNO prek spletne strani NZS. Interesenti boste lahko izbirali med dvema paketoma po ceni 45 evrov (2. kategorija) ali 35 evrov (3. kategorija). Posameznik bo lahko kupil največ štiri pakete.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.