Šport > Nogomet
18 ogledov

Očeta Mikela rešili iz krempljev ugrabiteljev

John Obi Mikel William Kvist Dame N'Doye Ndoye Doye Žurnal24 main
Po dolgotrajnem iskanju je nigerijska policija le našla Michela Obija, očeta nogometaša Chelseaja Johna Obija Mikela. "Obija smo rešili, pri tem pa aretirali pet moških in žensko, ki so osumljeni ugrabitve," je dejal načelnik policije v Kanu Ibrahim Idris.

Nigerijska policija je po dolgotrajnem iskanju našla izginulega očeta nogometaša Chelseaja Johna Obija Mikela. Policisti so Michaela Obija izsledili v mestu Kano in ga po akciji nepoškodovanega osvobodili iz rok ugrabiteljev, ki so po nekaterih podatkih po ugrabitvi 12. avgusta v Josu za njegovo izpustitev zahtevali skoraj 200 tisoč dolarjev.

"Obija smo rešili, pri tem pa aretirali pet moških in žensko, ki so osumljeni ugrabitve," je dejal načelnik policije v Kanu Ibrahim Idris. To v Nigeriji ni bila prva ugrabitev sorodnika nogometaša. Leta 2008 so ugrabili mlajšega brata Josepha Yoba, ki si kruh služi pri Evertonu. Nesrečnika so po 14 dneh izpustili, nikoli pa ni prišlo v javnost, ali je družina plačala odkupnino.

Drama Michaela Obija se je začela, ko je revija Forbes objavila, da je njegov sin s plačo 5,8 milijona dolarjev sedmi najbolj plačani afriški nogometaš v Evropi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.