Šport > Nogomet
252 ogledov

Odhaja še en član Olimpije

Filip Uremović
Nadarjeni Hrvat se bo iz Slovenije preselil na vzhod.

Slovenski nogometni prvak Olimpija iz Ljubljane bo v prihodnje igral brez obetavnega hrvaškega branilca Filipa Uremovića. Kot so sporočili iz ljubljanskega kolektiva, je 21-letni srednji branilec prestopil k ruskemu Rubinu iz Kazana.

"Uremović, ki je v Olimpijo prišel v zimskem prestopnem roku, Ljubljano zapušča v zameno za zajetno odškodnino, klub pa bo deležen tudi odstotkov od naslednje prodaje igralca," so zapisali na spletni strani Olimpije.

Koliko znaša odškodnina, pri Olimpiji niso pojasnili. Na portalu transfermarkt.de se je ob selitvi Uremovića k Rubinu pojavila številka 400.000 evrov.

Igor Bišćan Mandarić in Bišćan Šport "To je pljunek v obraz vsem navijačem Olimpije"

Ljubljančani se bodo v novo sezono sicer podali v precej spremenjeni zasedbi. Odhaja tudi glavni trener Igor Bišćan, ki ni našel skupnega jezika s predsednikom Milanom Mandarićem, že pred njim pa je barko, ki jo ameriški poslovnež srbskega rodu želi prodati, zapustili tudi strelec dveh zadetkov v finalu pokala Leon Benko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.