Šport > Nogomet
6554 ogledov

Odkriti detajli pogodb, kaj od svojih zaposlenih zahteva Ronaldo

Ronaldo
Razkrita je še ena nogometna skrivnost. Football Leaks je tokrat pod drobnogled vzel pogodbe, ki jih s svojimi zaposlenimi sklene Cristiano Ronaldo.

Eden izmed najboljših nogometašev na svetu, Cristiano Ronaldo, je znan po številnih posebnih zahtevah, ko gre za podpisovanje pogodb s svojimi delodajalci, a po vsemu sodeč enako velja tudi za pogodbe, katere sklene s svojimi zaposlenimi.

Der Spiegel je namreč objavil novo dozo Football Leaks tajnih dokumentov, ki so v zadnjih dneh pretresli nogometni svet. Najnovejši se tokrat nanašajo prav na nogometaša Juventusa.

pep guardiola Football Leaks Šport Tajna pogodba Guardiole s Cityjem: Bayernu lagal več mesecev manchester city Football Leaks Šport Po šokantnih razkritjih pozivi k izključitvi dveh velikanov

Iz njih je razvidno, da si Portugalec želi, da bi njegovo osebno življenje ostalo skrivnost, saj z nenavadnimi določbami pogodbe omejuje svoje zaposlene pri širjenju informacij.

"Nič o Cristianovem osebnem življenju se ne sme razkriti, dokler ne mine 70 let od smrti igralca, oziroma njegovega poslednjega potomca," je zapisano v sporazumu.

cristiano ronaldo CR7 Šport Izpoved Cristiana Ronalda
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice