Šport > Nogomet
20 ogledov

Odzivi nogometašev po grozljivih napadih v Franciji

Pariz, streljanje EPA
Nemška nogometna reprezentanca se je po neprespani noči v Stade de France vrnila v Nemčijo. Pretreseni nogometaši obeh ekip so svoja čustva delili tudi na družbenih omrežjih.

Nekdanji francoski reprezentant Thiery Henry je že v večernih urah objavil na družabnem omrežju Twitter svoje misli. "Šokiran sem nad prizori v Parizu v tem trenutku. Moje misli so z vsemi žrtvami in nedolžnimi ljudmi, ki trenutno trpijo."

 

Nemški reprezentat in svetovni prvak Toni Kroos je bil očitno pretresen nad dogajanjem v Parizu. "Kakšen bolan svet je to?"

 

Še posebej prestrašen zaradi napadov je bil francoski reprezentant Antoine Griezman. Njegova sestra je bila med glasbenimi navdušenci v koncertni dvorani Bataclan, kjer je umrlo najmanj 100 ljudi. Napad je lažje poškodovana preživela. "Hvala Bogu je moja sestra lahko ušla iz Bataclana. Moje molitve so z žrtvami in njihovimi družinami. #živelaFrancija."

 

Svetovni prvak Mats Hummels je navijačem sporočil, da se je reprezentanca vrnila domov. "Nazaj v Nemčiji. Neverjetno kaj se je včeraj zgodilo. Ta svet trenutno je za****. Moje misli so z vsemi, ki so izgubili ljubljeno osebe." 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.