Šport > Nogomet
1500 ogledov

Drama v družini zvezdnika Juventusa, okuženi par trepeta za otroka

michela persico Instagram
Zvezdnik Juventusa in njegovo dekle preživljata najtežje trenutke njunega življenja, saj se bojita, da bi imel novi koronavrisu, s katerim sta oba okužena, resne posledice za njunega še nerojenega otroka.

Daniele Rugani (25), branilec italijanskega prvaka, je bil prvi potrjeni nogometaš s koronavirsuom v elitni italijanski ligi Serie A. Kmalu zatem je enaka usoda doletela tudi njegovo izbranko Michelo Persico (29), znano italijansko novinarko, ki se je virusa nalezla od partnerja. Rugani je takoj po razkritju diagnoze odšel v samoizolacijo, a je še pred tem okužil svojo boljšo polovico.

Italijanska lepotica, ki je za okužbo s COVID-19 izvedela v ponedeljek, se je sprva oglasila na družbenih omrežjih, kjer je zapisala, da zaradi bolezni ni pretirano zaskrbljena.

rugani | Avtor: Epa Epa
"Ko sem izvedela, da je Daniele pozitiven na virus, sem bila zelo prestrašena, vendar smo se medtem pobliže spoznali s pandemijo, tako da sem zdaj precej bolj pomirjena. Daniele ima samo blago povišano temperaturo, jaz nimam siptomov. Počutim se dobro. To je samo še eno opozorilo za vse. Bodite previdni, saj ste lahko okuženi, četudi ne kažete simptomov," je sporočila 29-letnica.

Če je bila lepotica v prvem odzivu izrazito optimistična, pa je na nato v pogovoru za italijanski tabloid Chi priznala, da jo prevevajo dvomi in strahovi, vendar ne zato, ker bi se bala zase ali partnerja, temveč zato, ker je v veselem pričakovanju. "Z Danielejem pričakujeva sina. Težko govorim o tem. Zdravniki so mi zagotovili, da bo vse v redu, vendar se bojim. Nikogar ne morem obiskati, vendar bomo tudi to prebrodili. Upam, da virus ne vpliva na nosečnost. Zdravniki so prepričani, da ne bi smela imeti težav, a me je neskončno strah," je povedala Italijanka.

"Pripravljala sva se, da svetu sporočiva veselo novico, a naju je življenje takole izdalo. Verjamem, da se bo vse srečno izteklo," je optimistično zaključila.

V Italiji je bilo včeraj (17. marec)  potrjenih več kot 31.000 okužb s koronavirusom, umrlo pa je že nekaj več kot 2500 ljudi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice