Šport > Nogomet
136 ogledov

Olimpija še z enim novim igralcem

Marin Pilj Twitter NK Olimpija
Drugi hrvaški novinec v nekaj dneh.

Olimpija je tik pred koncem leta podpisala pogodbo z novim nogometašem. V Ljubljano prihaja ofenzivni vezist Marin Pilj, 25-letni Hrvat je podpisal pogodbo do 30. junija 2024, so zapisali na spletni strani ljubljanskega kluba.

Pilj je v začetku kariere igral za Belišće, nadaljeval v Novigradu, leta 2018 pa je odšel v Osijek. Najprej je bil del tamkajšnje druge ekipe, potem pa se že po polovici sezone dokazal in preselil k prvi ekipi. Za Osijek, ki v zadnjih letih kroji sam vrh hrvaškega klubskega nogometa, je zbral 118 nastopov ter dosegel 10 golov in šest asistenc.

Olimpija je v ponedeljek podpisala pogodbo s hrvaškim vezistom Robertom Mudražijo. Gre za nekdanjega hrvaškega mladega reprezentanta, ki je nazadnje igral za Rijeko na Hrvaškem. V zeleno-belem dresu bo kot posojeni nogometaš danskega Koebenhavna igral do konca te sezone.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.