Šport > Nogomet
32 ogledov

Palermo bo gradil, tudi za Slovence

Josip Iličić se tokrat ni vpisal med strelce. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Italijanski nogometni prvoligaš Palermo načrtuje nov, olepšan stadion. Na njem pa morda ne bodo več igrali štirje Slovenci, saj naj bi se drugoligaš Ascoli pogajal za Sinišo Andjelkovića.

Palermov predsednik Maurizio Zamparini je razkril, da klub načrtuje gradnjo novega stadiona s 35 tisoč sedeži ter razmišlja tudi o njegovem lastništvu. "Imeti lastni stadion je ključna komponenta sodobnega nogometa," je zatrdil 65-letni poslovnež, ki bi mu stadion povečal prihodke: "Nov stadion bi bil ključen za našo prihodnost. Bil bi dragulj. Kmalu bomo predstavili celoten projekt." Zamparini je prepričan, da bo nov objekt prinašal dobiček.

Na njem pa morda ne bodo več igrali štirje Slovenci, saj z Apeninskega polotoka prihajajo vesti, da se Ascoli, ki nastopa v Serie B, pogaja za prestop branilca Siniše Andjelkovića, ki v Palermu ni povsem v ospredju. Kranjčan je nastopil na sedmih tekmah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice