Šport > Nogomet
25 ogledov

Pardew bo ''lažji'' za 20 tisoč funtov

alan pardew newcastle premier liga EPA
Trenerja Newcastle Uniteda Alana Pardewa je zaradi poteze na tekmi s Tottenhamom, kjer je odrinil sodnika, doletela finančna kazen. Plačati bo moral 20 tisoč funtov, obenem pa si bo moral dve tekmi ogledati s tribune.

Angleška nogometna zveza (FA) je zaradi neprimernega ravnanja na prvenstveni tekmi proti Tottenhamu kaznovala trenerja Newcastla Alana Pardewa, ker je na uvodni tekmi angleškega prvenstva odrinil stranskega sodnika. Pardew bo dve tekmi svojega moštva lahko spremljal le s tribun, obenem pa bo moral plačati še 20 tisoč funtov kazni.

Trener Newcastle Uniteda se je pred tem že opravičil za incident na tekmi, ki jo je tekmec Maribora v skupinskem delu evropske lige dobil z 2:1, in priznal, da je storil veliko neumnost. Pardew je sodnika odrinil kmalu po zadetku Demba Baja, ki je Newcastle popeljal v vodstvo v 55. minuti, incident pa so vzeli pod drobnogled tudi v angleški krovni nogometni organizaciji in na podlagi trenerjevega priznanja izrekli kazen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.