Šport > Nogomet
31 ogledov

Pep po Dubrovniku leto dni v New Yorku

pep guardiola dubrovnik
1/3
Grgo Jelavic/PIXSELL
Josep Guardiola se s soprogo mudi na oddihu v Dubrovniku, kamor je pripotoval z zasebnim letalom, ostal pa naj bi štiri dni. Hrvaškim medijem se seveda ni izmuznil, za izjave pa ni bil razpoložen. V prvem večjem intervjuju po odhodu iz Barcelone, ki ga je dal za izraelski Canal 2, je Guardiola razkril, da se bo za leto dni preselil v New York.

Kako sta se nekdanji trener Barcelone in njegova soproga sprehodila po mestu, si lahko ogledate v videu. Sicer pa Josep Guardiola v Dalmaciji ni prvič. Že lani je obiskal Split, ko je Hajduk igral prijateljsko tekmo s Katalonci. Po slovesu od Barcelone javnost dejavno ugiba, kje bo služboval v prihodnje. Ena najresnejših možnosti naj bi bil Chelsea, a Guardiola bo svoje odločitve sprejemal šele v prihajajočem letu odmora, ki ga čaka skupaj z družino.

Guardiola je prvi večji intervju po odhodu iz Barcelone dal za Canal 2, ki ga je izraelska televizija predvajala v petek zvečer. V 35-minutnem pogovoru je Guardiola med drugim dejal, da "ni več užival v tekmah Barçe" in dodal, da mu je bilo "težko". "Biti trener Barçe zahteva veliko energije. Po tolikšnem času se moraš malce oddaljiti," je dejal Guardiola.

"O prihodnosti se še nisem odločil, bom videl, kaj bom. Mogoče se bom vrnil k Barçi, mogoče ne. Ampak vedno bom imel Barço v srcu, vedno bom bil blizu. Na zadnji tekmi (finale španskega pokala proti Athleticu, op. a.) sem užival. Igralci so mi želeli dati darilo, ostaja pa mi ta zmaga," je še pristavil Guardiola.

Napovedano leto odmora bo očitno preživel v Združenih državah Amerike, natančneje na newyorškem Manhattnu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.