Šport > Nogomet
3953 ogledov

"Plačala sem tisoče evrov, dobila staro sobo, pa še ogrevanje ne deluje"

ivana knoll Profimedia
Najbolj prepoznavna hrvaška navijačica Ivana Knoll razočarana nad turističnimi nastanitvami v Nemčiji.

Ivana Knoll | Avtor: instagram instagram

Hrvaška navijačica Ivana Knoll je že prispela v Nemčijo, kjer se v svojem slogu pripravlja na tekme Eura 2024. Pred prvo tekmo Hrvatov pa je za mnoge najlepša hrvaška navijačica potožila, da je razočarana nad namestitvijo v hotelski sobi.

"Plačala sem tisoče evrov za "najboljši hotel" v Berlinu, sobe pa so stare, ogrevanje ne deluje, telovadnica in bazen sta v gradnji," je potarnala hrvaška navijačica, ki je zaslovela na prvenstvu v Katarju, kjer je mnoge očarala s svojim oblinami. 

"Ne priporočam. Za eno noč sem plačala 650 evrov, v ceno pa je vključeno: stara soba brez ogrevanja, telovadnica in bazen zaradi prenove nista na voljo, za povrh pa je upravnik hotela nesramen," je zapisala in v objavah označila Hotel Adlon Kempinski Berlin. 

Hrvate prva tekma Eura čaka proti Špancem, in sicer 15. junija ob 18. uri na olimpijskem stadionu v Berlinu. Nato za Hrvate sledi še tekma z Albanci ter Italijani. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • Avatar Garancija
    Garancija 09:04 14.junij 2024.

    Prišla je služit,pa je vidla, da ni več bogatih strank

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:03 14.junij 2024.

    Ha hrvašem so cene podobne,je treba malo vrniti nemcem hehe

  • ferdopis59 18:23 13.junij 2024.

    Cena, ki jo je navedla je vprašljiva. Povedati mora povedati za koliko časa je plačilo in v katerem kraju. Drgače pa naj plača svojo ošabnost in silikonske joške.