Šport > Nogomet
294 ogledov

Po Bayernu in Crveni zvezdi zdaj član Olimpije

Nemanja Motika Profimedia
Olimpija potrdila odmevno okrepitev.

Nekdanji član Crvene zvezde Nemanja Motika bo kariero nadaljeval v vrstah ljubljanske Olimpije, so danes potrdili pri državnem in pokalnem prvaku. Dvajsetletni srbski nogometaš, rojen v Nemčiji, je končal sezono v avstrijski bundesligi, v kateri je kot posojen igralec beograjske Crvene zvezde igral za Austrio Lustenau.

Olimpija je mladega levega krilnega nogometaša dobila brezplačno, a bo morala v prihodnje v primeru nogometaševega prestopa drugam Beograjčanom prepustiti odškodnino do 1,5 milijona evrov. Če bo Olimpija igralca prodala za višjo odškodnino, bo Zvezda dobila še 20 odstotkov preostanka odškodnine, sta ob tem poročala portala Nogomania in Planet nogomet.

Motika, ki se bo novim soigralcem pridružil že v torek na treningu, je bil lansko leto milijonska investicija Crvene zvezde, vendar se mladi srbski reprezentant v Beogradu ni obnesel.

Motika je bil od 2018 do 2022 član Bayerna, vendar pa za prvo ekipo zasedbe iz Münchna ni zaigral. Pred prestopom v Crveno zvezdo je bil član druge ekipe Bayerna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice