Šport > Nogomet
11 ogledov

Po tem napadu z igrišča na nosilih

Karl Ouimette romeo parkes Youtube
Jamajški reprezentant Romeo Parkes je poskrbel za grozljiv prizor na tekmi tretje ameriške lige.

New York Red Bulls II so na tekmi tretje lige onkraj Atlantika premagali Pittsburgh Riverhounds (3:1), a bolj kot rezultat je po tekmi odmevala sramotna poteza Romea Parkesa, ki je na nosila spravil Karla Ouimetta.

Oba nogometaša sta v zaključku srečanja morala zapustiti igrišče, pri tem pa je nič hudega sluteči Ouimette nasprotniku obrnil hrbet. Parkes je izkoristil priložnost in z brutalno brco napadel nogometaša New Yorka, ki je padel kot pokošen. Ouimette se po udarcu ni pobral, zato so ga morali z igrišča odnesti z nosili.

Parkes se je za svojo potezo kasneje opravičil. ''Navijačem, ekipi, mestu Pittsburgh in ekipi NY Red Bull 2 ter ligi USL sporočam, da sem spoznal, da je bilo moje dejanje napačno in neprimerno. Obžalujem svojo potezo, za katero se iskreno opravičujem,'' je zapisal nogometaš in vse omenjene zaprosil, naj sprejmejo njegovo opravičilo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.