Šport > Nogomet
18 ogledov

Po več kot desetletju spet pri Olimpiji

Branko Ilić, Slovenija, San Marino Anže Petkovšek
Za ljubljanski klub bo znova zaigral Branko Ilić.

Nogometaši Olimpije so pred odhodom na priprave v Turčijo danes predstavili še svojo zadnjo okrepitev v letošnjem zimskem prestopnem roku. Po več kot desetletju se v zeleno-beli dres vrača nekdanji slovenski reprezentant Branko Ilić, ki je pogodbo z Olimpijo podpisal za dve leti in pol.

Ilić, ki bo v ponedeljek praznoval svoj 34. rojstni dan, je Olimpijo zapustil leta 2004, ko je odšel v Domžale, nato pa je igral v Španiji za Betis, v Rusiji za Moskvo in Lokomotivo Moskvo, na Cipru za Anorthosis, v Izraelu za Hapoel Tel Aviv, v Srbiji za Partizan, v Kazahstanu za Astano in pred začetkom letošnje sezone še za japonsko ekipo Urawa Red Diamonds, za katero pa zaradi težav s poškodbo ni odigral niti ene uradne tekme.

Nekdanji slovenski reprezentant, za slovensko izbrano vrsto je na 63 tekmah dosegel en gol, je pogodbo z Olimpijo podpisal pred začetkom današnje novinarske konference v Ljubljani. Njegov prihod v vrste aktualnih državnih prvakov sta pozdravila tudi trener Luka Elsner in športni direktor kluba Ranko Stojić.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.