Šport > Nogomet
1564 ogledov

Pohvalil se je s 3 milijone vredno 'zverino'

Karim Benzema Real Madrid Borussia Mönchengladbach Epa
Zvezdnik je povečal svojo kolekcijo.

Napadalec madridskega Reala Karim Benzema je znan po tem, da ima zelo rad jeklene konjičke. Zdaj je nabavil novega in se z njim pohvalil na instagramu. Nova 'zver' v njegovi garaži je Bugatti Chiron, ki je vreden tri milijone evrov.

Nekdanji francoski reprezentant je sicer že od leta 2009 član kraljevega kluba, ki je pred 11 leti in pol zanj Lyonu odštel 35 milijonov evrov. Benzema je zbral že 364 ligaških nastopov za Real, pri tem je zabil 177 zadetkov. Skupno je dres španskega velikana oblekel na 533 tekmah in dosegel 261 golov, kar ga uvršča na peto mesto strelcev v klubski zgodovini. Več zadetkov so dosegli le Cristiano Ronaldo (450), Raul (323), Alfredo Di Stefano (308) in Santillana (290).

Za francosko izbrano vrsto je zaigral 81-krat in dosegel 27 golov, kar ga uvršča na 10. mesto. Iz reprezentance je izpadel leta 2015, ko je bil vpleten v škandal z izsiljevanjem reprezentančnega kolega Mathieuja Valbuene. Slednjega je s pomočjo prijateljev  izsiljeval s posnetkom posteljnih aktivnosti, ki jih Valbuena ni opravljal v domači spalnici in z izbrano soprogo.  

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice