Šport > Nogomet
41 ogledov

Policisti potrkali na vrata zvezdniku PL

ahmed musa EPA
Britanski policisti so zaradi suma nasilja v družini aretirali Ahmeda Muso, zvezdnika aktualnega angleškega prvaka Leicester Cityja.

Policija je zaslišala zvezdnika angleške Premier League Ahmeda Muso, ki je osumljen fizičnega napada na njegovo ženo. Možje v modrem so nigerijskega napadalca aretirali le nekaj ur po tem, ko je svoji boljši polovici na družabnih omrežjih voščil za rojstni dan. ''Vse najboljše, moja kraljica,'' je zapisal.

Policisti so v torek prijeli prijavo o nasilju v družini in nogometaša obiskali na domu. Ker nikogar ni bilo doma, so najprej zaslišali sosede in druge očividce. Nekdanjega nogometaša CSKA, ki se je v Leicester preselil za 20 milijonov evrov, sta ob enih zjutraj aretirali ženski v civilu, poročajo angleški mediji, in ga odpeljali na zaslišanje. Muso so nato izpustili brez varščine ali obtožnice.

''Zaradi suma fizičnega napada smo v bližini Leicestra aretirali 24-letnega moškega,'' je sporočila tiskovna predstavnica policije. Leicester City je potrdil, da je senzanjen z obtožbami, vendar ne bo sprejel nobenih sankcij, dokler pristojni organi zadevi ne pridejo do dna.

''Izvedeli smo, da je Musa sodeloval s policijo. Preiskava je za zdaj končana in ne predvideva nobenih drugih ukrepov. Za zdaj ne vidimo razloga za sankcije, bo pa Ahmed dobil priložnost za pogovor z vodstvom ekipe,'' je sporočil angleški prvak.

Po pričevanju sosedov je Musa prijeten fant s ''prijaznim nasmehom''. ''Nikoli ne slišim hrupa iz njihove hiše. Nisem vedel, da naj bi nekdo poklical policijo,'' enega od sosedov citira Daily Mail.

 

On this special day, may you have: All the joy, your heart can hold; All the smiles, a day can bring; And all the blessings, a life can unfold. May God bestow you with His bounties and blessings! Happy Birthday,To my Queen

A post shared by Ahmed Musa MON (@ahmedmusa718) on Apr 4, 2017 at 4:43pm PDT

Komentarjev 1
  • Tupamaros 11:49 06.april 2017.

    Spet prekašate svoj nivo s tem prispevkom.