Šport > Nogomet
912 ogledov

Ponujajo mu milijon evrov, če ...

Epa
Edinson Cavani naj bi zavrnil velikodušno ponudbo lastnika Paris Saint-Germaina.

Parižani se lahko pohvalio z odličnim uvodom v novo ligaško sezono, saj so v prvih sedmih krogih zabili 21 golov in z 19 točkami zasedajo vrh lestvice francoske Ligue 1

Kemija med zvezdniki francoskega prvoligaša v katarski lasti nikoli ni bila vprašljiva, a harmonijo v slačilnici še naprej onemogoča spor med Neymarjem in Edinsonom Cavanijem. Nogometaša se potegujeta za naziv uradnega izvajalca najstrožjih kazni.

neymar cavani Težave v raju Šport Prepir Neymarja in Cavanija dani alves Alves: Drži gofljo! Šport "Messiju česa takšnega ne bi storil!"

Cavani se kljub prigovarjanju kluba ni pripravljen odreči temu privilegiju, zato se je v spor vmešal lastnik in predsednik kluba Nasser Al-Khelaifi. Po poročanju El Paisa ima Cavani v pogodbi klavzulo, s katero bo zaslužil milijon evrov, če bo sezono končal kot najboljši strelec Ligue 1. Al-Khelaifi naj bi po pisanju istega časnika Urugvajcu ponudil izplačilo bonusa ne glede na to, koliko golov bo dosegel, a le v primeru, da izvajanje najstrožjih kazni prepusti Neymarju. Cavani je ponudbo zavrnil, piše El Pais.

Navedbe francoskega časnika je negiral Paris Saint-Germain, čigar predstavnik je za La Parisien dejal: "PSG formalno zanika, da je Cavaniju obljubil avtomatsko izplačilo bonusa, če se odpove enajstmetrovkam."

Parižane po sobotnem remiju z Montpellierjem (0:0) naslednji preizkus čaka v sredo, ko bo v drugem krogu Lige prvakov na Parku princev gostoval Bayern München.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.