Šport > Nogomet
14 ogledov

Pretep med Dinamom in Hajdukom

Na srečanju med Dinamom in Hajdukom so padali udarci. Žurnal24 main
Pred koncem srečanja med velikima rivaloma Dinamom iz Zagreba in Hajdukom iz Splita je prišlo do množičnega pretepa med igralci. Po tekmi sta se sporekla še Mamić in Ivanković.
Tik pred koncem srečanja v malem nogometu med velikima rivaloma Dinamom iz Zagreba in Hajdukom iz Splita je prišlo do množičnega pretepa med igralci. Polfinalno srečanje so z rezultatom 2:1 sicer dobili nogometaši Hajduka. Pretep se je začel, ko je Drago Gabrić v kotu zadrževal žogo in s tem zavlačeval igro. Na strani Dinama so največ udarcev podelili Carlos, Pokrivač, Čale, Etto, najbolj "aktiven" pa je bil Mario Mandžukić; na strani Hajduka sta bila za pretep najbolj zagreta  Hrgović in Buljat. Hajdukov trener Robert Jarni je po tekmi dejal: "Očitno so dinamovci na koncu malce zgubili živce."



Po srečanju pa sta se v slačilnici Dinama sporekla še podpredsednik kluba Zdravko Mamić in trener Branko Ivanković . Mamić je trenerju očital, da je trenerski štab kriv za poraz, saj nekaj najboljših igralcev Dinama na tekmi sploh ni nastopilo, vključno z Luko Modričem . Kletvice so padale ena za drugo, povod pa je bilo tudi negodovanje publike, ki se je z žaljivkami spravila nad Mamića.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.