Šport > Nogomet
2840 ogledov

Pripravljali športni prispevek, ko je nad njih planil moški s pištolo

rop youtube
Dramatičen trenutek za novinarja in njegove sodelavce.

Pred stadionom Isidro Romero Carbo Monumental, gre za stadion ekvadorskega klubskega velikana Barcelona SC, ki je aktualni prvak, doslej pa je osvojil 16 državnih naslovov, se je zgodil incident. Vanj je bila vpletena snemalna ekipa, ki je morala prestati kar nekaj dramatičnih trenutkov.

Novinar Diego Ordinola je namreč pripravljal prispevek za DirecTV Sports, ko je njega in sodelavce napadel oborožen moški in jim začel groziti. Zamaskirani ropar je s pištolo zahteval mobilne telefone. Ena izmed oseb za kamero mu je nato izročila svoj mobilnik, ropar pa je stekel proč. Snemalec mu je sledil s kamero in ga ujel pri begu na motorju, ki ga je vozil roparjev pomočnik.

Ordinola je dramatične trenutke kasneje objavil na twitterju in pripisal: "Zdaj ne moremo več niti normalno delati, to se je zgodilo ob enih popoldne pred stadionom Monumental. Ekvadorska policija je obljubila, da bo našla krivce."

Številni Ekvadorci so si ogledali posneteg in ga delili naprej, eden izmed sledilcev pa je uspel razbrati registersko številko na motorju.

"Hvala za vsa sporočila solidarnosti, zelo sem hvaležen. Stopimo skupaj, da izkoreninimo kriminal v Ekvadorju," je po velikem odzivu zapisal novinar.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.