Šport > Nogomet
33 ogledov

Ramos objavil Messijevo fotografijo

sergio ramos kolaž messi Instagram
Branilec madridskega Reala se je od starega leta poslovil s kolažom fotografij, ki so zaznamovale preteklih 12 mesecev tako na profesionalnem kot zasebnem področju.

Sergio Ramos je prehod v novo leto obeležil z objavo kolaža fotografij, s katerim je z navijači delil nekatere najpomembnejše trenutke preteklega leta. Vse lepo in prav, če se ne bi nogometašu Real Madrida vmes prikradla fotografija otroka Lionela Messija in njegove izbranke Antonelle Roccuzzo.

Ramos je objavo nemudoma izbrisal, potem ko so ga o napaki obvestili njegovi sledilci. Argentinski čudežni deček je tako znova ''osmešil'' branilca, a tokrat izven nogometnih zelenic.

Nogometaš Reala je kasneje objavil popravek, pri katerem je odstranil fotografijo dveh članov družine Messi in vstavil želeno sliko.

¡Gracias por estar ahí en este 2015! Espero que 2016 nos traiga muchos más buenos momentos que compartir. ¡Feliz año!...

Objavil/a Sergio Ramos dne 31. december 2015
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.