Šport > Nogomet
7 ogledov

Razkošje za slovenske nasprotnike

Angleška rezidenca med bivanjem v JAR.
1/10
Žurnal24 main
Angleški nogometni selektor Fabio Capello med svetovnim prvenstvom ne želi uporabljati predsedniškega apartmaja športnega centra, v katerem bo bivala angleška reprezentanca.

Fabio Capello je javnost obvestil, da bo stanoval v eni izmed 72 standardnih sob, ki so na razpolago reprezentanci. Italijanu so sprva ponudili predsedniški apartma, oblikovan posebej za Luera Molotegija, vodjo ljudstva Bafokeng, na ozemlju katerega je zgrajen center.

Že samo bežen pogled na fotografije razkošnega kampa pa razkriva, da "don" Fabiju ne bo nič manjkalo niti v navadni sobi. Angleškim reprezentantom bo na razpolago kakovostno nogometno igrišče, na katerem se bodo pripravljali za svoje dvoboje, med katerimi bo tudi tekma proti Sloveniji. "Iz slačilnice sem izgnal hrvaškega duha, izgnal bom tudi duh neuspeha na prvenstvu," je dejal Capello in dodal, da se je ob prihodu na stolček najprej soočil z neuspehom proti Hrvaški in da upa, da bo ponovil uspeh iz leta 1966, ko je bila Anglija nazadnje svetovni prvak v nogometu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.