Šport > Nogomet
24 ogledov

Rdeči vragi prihajajo v Domžale

superpokal domžale maribor 2011 Gregor Katič
V četrtek ob 20.45 bodo nogometaši Domžal pred domačimi navijači odprli evropsko sezono. V 2. kolu kvalifikacij za Evropsko ligo k njim v goste prihaja Split z legendarnim trenerjem Ivanom Katalinićem na čelu.

Prva ovira nogometašev Domžal na poti proti Evropski ligi bo Split. Domžalčani, ki so v slovenskem superpokalu v Ljudskem vrtu z 2:1 ugnali Maribor in si že prislužili prvo letošnjo lovoriko, bodo okrepljeni s samozavestjo, a po vsej verjetnosti prikrajšani za odličnega 22-letnega vratarja Nejca Vidmarja, ki se je poškodoval prav na superpokalni tekmi ob trku z Marcosom Tavaresem.

V goste prihaja tretjeuvrščeno moštvo iz lanske sezone RNK Split, ki bo sploh prvič v zgodovini kluba igralo v Evropi. Trener Dalmatincev, legendarni Ivan Katalinić, spoštuje Domžalčane in upa na neodločen rezultat: "Gre za zelo izkušeno ekipo z izkušenim trenerjem. So zelo neugoden nasprotnik, ki igra trdo, za žogo, nevarni so iz prekinitev. Upam, da bomo ostali neporaženi, menim pa, da so Slovenci vseeno favoriti."

V četrtek bo vroče tudi na tribunah, saj so Splitčani najavili, da bo nogometaše spremljala tudi navijaška skupina Rdeči vragi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.