Šport > Nogomet
22 ogledov

Roberto Carlos o Realu

Roberto Carlos se bo pridružil Ronaldu. A tistemu iz Brazilije ... (Foto: EPA) Žurnal24 main
Brazilski nogometni igralec Roberto Carlos, nekdanja ikona madridskega Reala, je za španski spletni časopis spregovoril o galaktičnem Realu in njegovem odhodu v Brazilijo.

''Pellegrini je velik trener, svoje delo opravlja odlično. Kamorkoli gre, je zmeraj veliko pritiska. Upam, da bodo ljudje potrpežljivi, saj so v ekipi odlični igralci. Je že možno, da Real Madrid še ne ponuja spektakla, toda v kratkem času bo postal grandiozen,'' je o nekdanjem klubu lepo govoril Roberto Carlos.

Poleg tega je Brazilec še povedal, da je beli balet vedno favorit proti komurkoli že igra. ''V Realu je veliko pritiska, a treba je biti potrpežljiv," je obelodanil gologlavi brazilski nogometaš.

Nekdanji igralec madridskega kluba je spregovoril tudi o vrnitvi v Corinthians, kjer se bo ponovno srečal z nekdanjim soigralcem Ronaldom. ''Zdaj je moj evropski cikel zaključen. Nisem si želel končati sezone v Turčiji. Turkom se zahvaljujem za vso prijaznost, toda življenje gre naprej. Pričakujem, da bom tudi za Corinthians igral na najboljšem nivoju in da bomo osvajali naslove.''

Za konec pa je spregovoril še o madridski legendi – Raúlu Gonzálezu. ''Raúl je ikona Reala Madrida. Vedno je dober kapetan, ikona celotnega seznama igralcev. Raúl bo zmeraj številka ena Španije in Reala Madrida. Zdaj preživlja težke trenutke, toda ob sebi ima svoje ljudi, svojo družino. Vedno je treba gledati naprej z veseljem. Je velik profesionalec.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.