Šport > Nogomet
38 ogledov

Ronaldo najboljši strelec v zgodovini Real Madrida

Cristiano Ronaldo, 324. gol, Real Madrid:Levante EPA
Med včerajšnjo tekmo španske prve lige Real Madrida proti ekipi Levante je portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo zadel svoj šesti gol v letošnji sezoni in tako podrl še en rekord.

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo je pred nekaj dnevi prejel nagrado za najboljšega strelca v Evropi "zlato kopačko". Prejel jo je četrtič, kar ni uspelo še nobenemu nogometašu. Med včerajšnjo tekmo španske lige Real Madrida proti Levantu, pa je podrl še en rekord.

V 30. minuti je Ronaldo zadel svoj šesti gol letošnje sezone in svoj 324. gol za ekipo iz Madrida. Tako je prehitel še Raula, ki je rekord za Real Madrid postavil v 18 letih kariere pri "belem baletu", Ronaldo pa je v klubu šele šest let in bo lahko v naslednjih letih rekord popravil še neštetokrat.

Real Madrid je včerajšnjo tekmo proti Levantu zmagal s 3:0 in tako zmagal petič v tekočem prvenstvu. Ekipa je s 18 točkami na vrhu lestvice španske La Lige, enako število točk pa ima tudi Barcelona. Ekipa Jana Oblaka Atletico Madrid je trenutno na 5. mestu s 13 točkami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.