Šport > Nogomet
1 ogledov

Ronaldo psoval navijače Reala

cristiano ronaldo EPA
Ljubljenec domačega občinstva se je znašel na bojni nogi z navijači Real Madrida, ki niso pokazali razumevanja do strelske krize prvega zvezdnika ekipe.

Poročali smo, da se Cristiano Ronaldo ni veselil zadetka Garetha Bala, s katerim je Real povedel proti Levanteju in kasneje vpisal tri pomembne točke v lovu za Barcelono.

ronaldo slovenska zastava | Avtor: Youtube Youtube
Portugalski zvezdnik je bil ponovno tarča muhastih navijačev, ki so hitro pozabili, da je napadalec v dresu Reala zabil 293 golov na 285 tekmah in mu med obračunom namenili nekaj glasnih žvižgov. ''Fodan se,'' je tribuni za nasprotnikovim golom sporočil Ronaldo, kar bi v prevodu pomenilo ''j*** se''.

Načet odnos med navijači in prvim zvezdnikom ekipe krepi namigovanja, da se Ronaldova pravljica v Madridu končuje. Nove govorice na to temo je sprožil angleški The Sun, ki trdi, da se je Ronaldo po porazu s Schalkejem sestal na večerji z nogometnim očetom Sirom Alexom Fergusonom, ki naj bi Portugalcu svetoval, naj se vrne v Manchester in rdečim vragom pomaga iz brezna, v katerem so se znašli po prevzemu Davida Moyesa. ''Dobro obveščeni viri pravijo, da je nekdanji šef Uniteda Ronaldu svetoval, naj pride nazaj na Old Trafford,'' piše Anthony Kastrinakis.

O krizi madridskega velikana je bilo v zadnjih tednih prelitega ogromno črnila, a ob tem je potrebno poudariti, da so galaktiki še vedno v igri za zmago v Ligi prvakov, povsem odprto pa ostaja tudi domače prvenstvo, kjer imajo točko zaostanka za Barcelono.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.