Šport > Nogomet
140 ogledov

Ronaldo ruši nove rekorde: "Ne spremljam rekordov, oni spremljajo mene!"

Cristiano Ronaldo Profimedia
Ronaldo je podrl rekord savdske lige.

Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo je podrl še en rekord. Njegov klub Al Naser je v zadnjem krogu zabeležil zmago s 4:2, Portugalec pa je pri tem dosegel dva gola, ki sta ga pripeljala do številke 35, toliko golov v zgodovini savdske lige v eni sezoni ni dosegel še nihče.

Do zdaj je bil rekorder nekdanji igralec istega kluba Abderazak Hamdalah, ki je v sezoni 2018/2019 dosegel 34 golov. Drugo mesto na listi strelcev je tokrat pripadlo napadalcu Al Hilala, srbskemu reprezentantu Aleksandru Mitroviću, ki je dosegel 28 golov.

Ronaldo je tako edini igralec, ki je bil najboljši strelec v štirih ligah, pred savdsko mu je to uspelo tudi v angleški, španski in italijanski ligi. "Ne spremljam rekordov, oni spremljajo mene," je prek družbenih omrežij sporočil Ronaldo, ki je s svojo ekipo v prvenstvu zasedel drugo mesto, 14 točk več je od nje zbral Al Hilal.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.