Šport > Nogomet
27975 ogledov

Ronaldo z izjavo o Georgini poskrbel za največji namig doslej

Ronaldo Georgina Profimedia
Cristiano Ronaldo je ob zagonu novega spletnega profila, s katerim že ruši rekorde, poskrbel še za odmevno razkritje.

Eden najboljših nogometašev vseh časov Cristiano Ronaldo (39) se je v jeseni svoje profesionalne kariere odločil za nov projekt. Odprl je svoj prvi kanal na spletni platformi YouTube, kjer je v samo nekaj urah privabil na milijone sledilcev.

S pomočjo kanala bo 39-letni veteran iz vrst arabskega Al-Nassra radovednim navijačem omogočil vpogled v zakulisje svoje nogometne kariere in zasebnega življenja. 

Ronaldo Nov projekt Šport Cristiano Ronaldo: Čakanja je konec

Izjemen odziv navijaške skupnosti dokazuje, da Ronaldo tudi po slovesu od evropskih zelenic ostaja eden izmed najbolj priljubljenih športnikov na svetu. Število sledilcev njegovega kanala se povečuje iz ure v ure, do objave tega prispevka pa se jih je nabralo že več kot 21,5 milijona!

Zagon Ronaldovega kanala je za povrhu spremljalo še zanimivo razkritje. Portugalski superzvezdnik je namreč poskrbel za največji namig doslej, da se je na skrivaj poročil s svojo dolgoletno izbranko Georgino Rodriguez (30), katero je v enem izmed posnetkov naslovil z "moja žena".

Cristiano in Georgina sta v zvezi od leta 2016 in imata skupaj dva otroka. Ronalda ima sicer pet otrok, tri sta mu rodili dve nadomestni materi, katerih identiteta javnosti ni znana.

Zvezdniški parček so v preteklosti že večkrat obkrožale govorice o poroki, a uradno tega nista nikoli potrdila. To je bil sicer že drugi Ronaldov namig, da sta si z Georgino obljubila večno zvestobo, nedavno je med promocijskim spotom za enega izmed svojih pokroviteljev dejal, da "najraje doma trenira s svojo ženo".

Ronaldo Georgina | Avtor: Profimedia Profimedia

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.