Šport > Nogomet
3 ogledov

Se Lehmann seli?

lehmann Žurnal24 main
Po pisanju nemških časnikov je nemški reprezentančni nogometni vratar Jens Lehmann izrazil željo po vrnitvi v domovino, potem ko je v tej sezoni grel klop angleškega Arsenala.

Po pisanju nemških časnikov je nemški reprezentančni nogometni vratar Jens Lehmann izrazil željo po vrnitvi v domovino, potem ko se je v tej sezoni znašel v nemilosti pri Arsenu Wengerju, francoskemu strokovnjaku na klopi angleškega premierligaškega moštva Arsenal. Od vseh nemških klubov je doslej za Lehmanna največ zanimanja pokazal bundesligaš Wolfsburg.
"Ničesar ne izključujem," je v zvezi z Lehmannom za časnik Bild dejal trener Wolfsburga Felix Magath, medtem ko je tednik Kicker namignil, da bo Lehmann zamenjal dosedanjega prvega vratarja Simona Jentzscha.

V slovitem angleškem klubu, ki po prepričanju mnogih nogometnih navdušencev trenutno demonstrira najlepše predstave na svetu, ima status prvega vratarja Španec Manuel Almunia. Osemintridesetletni nemški čuvaj mreže se s tem nikakor ne more sprijazniti, saj se namerava temeljito pripraviti za evropsko prvenstvo, ki bo prihodnje leto v Avstriji in Švici. Kot je dejal sam, tudi za ceno nastopanja v drugi nemški ligi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.